dijous, 7 de juny del 2012

VISITAM EL GERIÀTRIC...

Aquest dijous hem tornat la visita a na Joana i na Marianna. Hem anat al geriàtric de Maó. Elles ens han mostrat allà on viven i el que fan. Al menjador ens han convidat a unes galetes, després hem visitat la sala del metge, la sala d'estar, el gimnàs, les habitacions, la bugaderia,... i ens han convidat a berenar!!! Després d'aquesta visita tan entrenyable i plena de sensacions i emocions, no ens queda altra que donar les gràcies a tota la gent que fa possible que na Joana i na Marianna hagin pogut compartir amb tots noltrus moments dolços d'aquest curs.
GRÀCIES I SALUT A TOTHOM!!!

3 comentaris:

  1. Com totes les activitats que heu preparat durant aquests anys ha estat molt enriquidora per els fiets.N'Aroa s'ho ha passat molt bé.Coneixer com viu la gent gran, que tenen el geriatric per casa que estan ben atesos.

    ResponElimina
  2. me encanta estas actividades q haceis. Me parece estupendo q aprendan a respetar a la gente mayor y vean la parte bonita de llegar a esa edad.

    ResponElimina
  3. GRÀCIES IVONE, MARINA I TOTS ELS PROFESORS QUE VAU PARTICIPAR EN LES COÒNIES. ARA MATEIX HE ACABAT DE VEURE ES DVD I HE XALAT MOLTÍSSIM, TAMBÉ HE PLORAT COM UNA MAGDALENA DE VEURE LA EMOCIÓ, LA AL.LEGRIA, I TOTES LES ACTIVITAT REALITZADES DURANT AQUESTS DIES. GRACIES PER AQUEST REGALO TAN ESPECIAL ,I PER LA VOSTRE GRAN DEDICACIÓ,PER FER TANT ESPECIAL EL FINAL DE CICLE.JA NO SÉ COM EXPRESAR AQUEST AGRAIMENT UNA FORTA ABRAÇADA DE MARI, MAMÁ DE AROA

    ResponElimina