dimarts, 29 de maig del 2012

UNA AVENTURA SENSE IGUAL!!!

Les colònies a Son Putxet han estat un èxit!!!
Ens ho hem passat genial i tot ha sortit a la perfecció...
L'aventura d'anar a cercar el tresor i les pistes que ens havien deixat els pirates, juntament amb el mapa, ens convertia en pirates de veritat i tot era molt màgic!!!
La clau del tresor dins un bòtil i una creu feta de branques de llenya en un rodol de mates van ser la gran explosió d'emocions!!!
Després de jugar tot el capvespre amb les joies del tresor el vam deixar devora l'abre indicat... i ja de vespre: QUINA GRAN SORPRESA!!! El capità Cama-Coixa i la seva tripulació van arribar a Son Putxet cantant i se'n vam emportar el tresor :-) Ens van agrair la nostra ajuda i ens van deixar una recompensa per haver trobar el seu tresor.

Fins sempre més pirates, ens heu fet passar unes colònies meravelloses!!!


5 comentaris:

  1. Gràcies novament per sa feina tan ben feta.Tots estan eufórics per haver viscut una experiència tan especial i maravellosa.A pasar que a n'Aroa li va fer una miqueta de por(la visita dels pirates),però li va agradar molt ajudar als PIRATES a trobar el tresor.¡Per cert alguns fiets de P-4 volen anar a Son Puxet de colonies perque hi ha pirates! ¿Quan penjaràs algunes fotos?Els dibuixos són fantàstics.

    ResponElimina
  2. Gràcies a voltrus Mari!!! Sense la vostra col·laboració i confiança no es pot portar res endavant. Les fotos us arribaran d'altra manera, no al bloc!!! Són tantes i tan precioses totes que el format serà diferent :-) Haureu d'esperar uns dies més per veure-les... Abraçades i agraïments perquè per ells i elles ho hem fet amb tota la il·lusió del món!!! Ivone

    ResponElimina
  3. som na marina e xalat mot a sas culonias
    beso marina

    ResponElimina
  4. Muchas gracias por el gran esfuerzo realizado durante estas semanas. Sois estupendas/os y sobre todo gracias a estos profesores q realmente les gusta su trabajo, eso se nota. Un besazo para todos!!

    ResponElimina
  5. Acabo d ver el video d les colonies y ha sido super emocionante, todavía tengo los pelos d punta!!.
    Mil gracias a todos los profesores x haber hecho q estos niños tengan este grandioso recuerdo. Seguro q no lo olvidaran nunca y x supuesto nosotros tampoco.
    MUCHAS GRACIAS

    ResponElimina